A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Відбулося перше засідання виконавчого комітету Семенівської сільської ради

Дата: 20.01.2022 14:34
Кількість переглядів: 685

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять

20 грудня 2022 року відбулося перше засідання виконавчого комітету Семенівської сільської ради.

За гарною традицією, яку започаткувала Семенівська громада в 2017 році, кожне засідання виконавчого комітету відбувається у різних селах наших старостинських округів. Наступив новий 2022 рік, у якому ми продовжуємо відвідувати кожен населений пункт в рамках офіційних та святкових візитів. Основна мета такого підходу, яка залишається на порядку денному – згуртувати жителів громади, усунути їх колись ментальну розрізненість та об’єднати навколо спільного вирішення проблем. Отже, перше засідання виконавчого комітету цього року відбулось у Терехівському старостинському окрузі, а саме у селі Терехове.

Якщо раптом вам цікаво ознайомитись з питаннями, які розглядались на засіданні, надаємо їх вичерпний перелік: 1. Про звіт дільничного офіцера поліції Бердичівського районного відділу поліції Житомирської області; 2. Про підсумки виконання бюджету Семенівської сільської територіальної громади за 2021 рік; 3. Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про внесення змін до бюджету Семенівської сільської територіальної громади на 2022 рік»; 4. Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв по загальному фонду бюджету сільської територіальної громади на 2022 рік; 5. Про основні заходи цивільного захисту Семенівської сільської ради на 2022 рік; 6. Про надання одноразової грошової допомоги сім’ям, які потрапили в екстремальну ситуацію; 7. Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у 2022 році; 8. Про роботу Центру надання соціальних послуг; 9. Про стан роботи з розгляду звернень громадян за 2021рік; 10. Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «ТЕПЛО УКРАЇНА»; 11. Про затвердження та доведення мобілізаційних завдань на особливий період; 12. Про розгляд стану справ в сім’ях Семенівської громади; 13. Різне.

Всі питання розглянуті та прийняті відповідні рішення зі змістом яких можна ознайомитись на офіційному сайті Семенівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь