A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Поважні гості відвідали Семенівську громаду для відкриття Консультативної служби первинного соціально-психологічного консультування для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Дата: 25.01.2022 20:15
Кількість переглядів: 700

 

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении) Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)

Поважні гості відвідали Семенівську громаду для відкриття Консультативної служби первинного соціально-психологічного консультування для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

????До нас завітали: Ольга Ревук - заступниця Міністра соціальної політики, Юрій Денисовець - заступник голови Житомирської ОДА, Людмила Кицак - депутатка Житомирської обласної ради, Людмила Демидюк - голова Бердичівськоі РДА, Олена Грищук - директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА, Aleksandra Reminnaya - помічниця народного депутата Богдана Кицака, міські депутати Анна Левандовская та Денис Моцний.

Новоствореан Служба відкрита за рахунок коштів державної субвенції з метою: надання первинної консультаційної та психологічної допомоги постраждалим особам; надання постраждалій особі або її законному представнику (якщо такий представник не є кривдником) інформації про права такої особи, а також отримання нею подальшої підтримки та надання їй за потреби контактів суб’єктів соціальної роботи; проведення оцінки потреб постраждалої особи; визначення необхідності в екстреній психологічній допомозі та вирішення питання щодо направлення постраждалої особи до загальної чи спеціалізованої служби підтримки постраждалих осіб; надання юридичної допомоги.

Ми переконані, що вчасна консультативна допомога здатна забезпечити якісне реагування на випадки домашнього насильства, сприяти ефективному розв’язанню проблем самою постраждалою особою, надати первинну психологічну підтримку, а також попередити нові випадки насильства.

Дякую Татьяні Носовій та її команді за розвиток соціальної сфери Семенівської громади. Дякую працівникам культури за організацію прийому поважних гостей. Адже тільки спільними зусиллями можна досягти бажаних результатів.

І пам'ятаймо????

#Сильні_разом

Ваша Наталія Семенюк ??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь