A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости  Садківського старостинського округу

Дата: 23.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 415

Додаток

 до розпорядження сільського голови

від 23.02.2022р. № 42-о

 

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення

кандидатури старости  Садківського старостинського округу:

                            

Семенівська сільська рада Житомирської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Садківського старостинського округу відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у старостинських округах Семенівської сільської ради.

 

Семенівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл Садки та Великі Гадомці на посаду старости  Садківського старостинського округу кандидатури:

1.Сергійчука Олександра Григоровича

2.Тринчук Ірини Василівни

 

Громадське обговорення на території Садківського старостинського округу Семенівської сільської ради відбудеться з 24 лютого 2022 року по 09 березня 2022 року.

 

З 24.02.2022р. по  27.02.2022р. громадське обговорення на підтримку кандидатури старости  Садківського старостинського округу буде проводитись шляхом заповнення підписного листа по вулицях сіл Садки та Великі Гадомці. За додатковою інформацією та для письмових пропозицій, зауважень звертатись до комісії за адресою: с.Садки вул. Центральна, 6 (адмінприміщення).

Громадське обговорення має відкритий характер, проводиться на засадах добровільності, гласності та свободи висловлювань. Ніхто не може бути примушений до участі або обмежений в участі при проведенні громадського обговорення, тому жителі Садківського старостинського округу в інші дні для волевиявлення можуть звернутись до комісії за адресою:13372, вул.Героїв Майдану, 4, с.Семенівка, Бердичівського району Житомирської області, або електронну адресу 04345463@ mail.gov.ua

                Номера телефонів, за якими надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости: +38(096)3837123,  + 38(068) 041-50-07.

Жителям Садківського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Підписні листи оформляються членами комісії на будь якому етапі громадського обговорення шляхом заповнення громадянами – жителями Садківського старостинського округу відомостей, зазначених у них, з обов’язковим підписанням колонки про надання згоди на обробку персональних даних. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом. Опитування здійснюється шляхом заповнення громадянами підписного листа, форма якого розробляється та затверджується комісією. В підписному листі вказується назва опитування, інформація про кандидата на посаду старости.

Підписний лист на підтримку кандидата є частиною протоколу, додається до нього та обов’язково має містити: прізвище, ім’я (усі власні імена) та по батькові (за наявності), число, місяць і рік народження, паспортні дані, підпис та проставлена відмітка за кандидата.

Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

 

Секретар ради       підпис існує       Олена ГОРТОВЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь