A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Якісна освіта сьогодні – це впевнена перемога над ворогом завтра!

Дата: 24.06.2022 11:37
Кількість переглядів: 249

 

 

Фото без опису

Якісна освіта сьогодні – це впевнена перемога над ворогом завтра!

Освітяни Бердичівщини продовжують свою діяльність, надаючи освітні послуги в умовах війни. І це стало головним меседжем, який показує нашу перевагу над ворогом, показує, що країна навіть в такій важкі ситуації піклується про майбутнє нації, що країна впевнена у розгромі ворога та вже нині будує майбутнє, навчаючи наших дітей.

Одним із таких закладів, які й надалі продовжують свою роботу, є державний навчальний заклад «Бердичівське вище професійне училище». Керівництво, педагоги закладу роблять все необхідне, щоб заклад функціонував і надалі навчав молодь робітничим професіям.

Сьогодення можна назвати ерою інформатики та телекомунікацій. Це ера спілкування, трансферу інформації та знань. Колектив ВПУ, відповідаючи на виклики сьогодення, став невід’ємною ланкою у здобутті освіти в онлайн середовищі. Тут дистанційне навчання розбудовують на використанні основних програмно-інформаційних елементів. Так, педагоги використовують сучасне середовище передачі інформації – платформу Human, а також активно створюють інформаційні комунікаційні мережі спілкування. Вже нині в інтернет-мережі діють Viber-групи, до яких для спілкування долучили як здобувачів освіти, так і їх батьків.

Педагогічному колективу училища вдалось довести до відома здобувачів та їх батьків, що дистанційне навчання – це не канікули, а лише інший формат роботи, який враховує вимоги сьогодення. Що працювати учням необхідно, адже заняття проводяться згідно розкладу, здійснюється відповідне оцінювання кожного. Викладачі систематично розробляють заходи, тести для використання у змісті кожної дисципліни, структурні схеми, мультимедійні матеріали, щоб зацікавити здобувачів освіти, створюючи особисте середовище в процесі дистанційного навчання.

Класні керівники та майстри виробничого навчання систематично дбають про виховання здобувачів освіти в умовах воєнного часу, ведуть активне спілкування у Viber та Telegram, Skype, WhatsАрр, через звичайний мобільний зв’язок, намагаються підібрати потрібні слова підтримки для кожного учасника освітнього процесу, провести виховний захід на відстані з групою допомагає Google meet.

Вже нині у Вищому професійному училищі працюють над тим, щоб не лише результативно завершити поточний навчальний рік, але й підготуватись до нового. Професії, якими навчають в училищі, а це трактористи-машиністи, водії, слюсарі з ремонту сільгоспмашин, фермери, кондитери в реаліях сьогодення вже нині стають більш ніж затребуваними. Адже вмілий робітник – це успішно працююче сільське виробництво, успішна аграрна галузь – це працююча економіка, працююча економіка – це впевнена підтримка українського війська, в руках якого – наша перемога!

https://www.facebook.com/DNZ.BVPU

Тетяна ЛОШИЦЬКА,

студентка НПУ ім. М.П. Драгоманова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь