Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

На початку лютого розпочалася національна рекрутингова кампанія щодо вступу до лав однієї з восьми бригад Гвардії наступу.

Дата: 14.02.2023 15:21
Кількість переглядів: 94

Фото без описуФото без опису

 

 

На початку лютого розпочалася національна рекрутингова кампанія щодо вступу до лав однієї з восьми бригад Гвардії наступу. Кількість бажаючих поповнити ряди добровольців вже перевищило 20 000 осіб з числа патріотично налаштованих громадян України, серед яких є як чоловіки, так і жінки.

Спеціальний рекрутинговий центр віднедавна працює у Бердичівському районі на базі Центру надання адміністративних послуг міста Бердичева за адресою: площа Центральна, 1.

Ознайомитися, як проходить набір добровольців до Гвардії наступу, на початку робочого тижня вирішила начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Вона поспілкувалася з представниками рекрутингового центру та ознайомилася з умовами, які пропонуються для бажаючих приєднатися до переможного руху Гвардії наступу.

Також начальника військової адміністрації зацікавило, скільки добровольців з Бердичівського району виявило бажання служити в новостворених бригадах МВС.

«Пишаюся кожним жителем нашого великого об’єднаного Бердичівського району! Майже рік ми з Вами працюємо на Перемогу, працюємо над зміцненням обороноздатності нашого регіону. І от нарешті прийшов час для наступу, щоб назавжди викинути ворога з України. І саме бригади Гвардії наступу будуть тим сталевим кулаком, який наноситиме нищівних ударів російській армії. Долучитися до переможного наступу наших військових – це важлива і почесна місія, частиною якої може стати кожен бажаючий. Державі потрібні добровольці, які мають бойовий чи військовий досвід, сповнені рішучості бити ворога. І я впевнена, таких у нас достатньо» - зазначила Людмила Димидюк.

Також під час свого візиту начальник РВА мала можливість поспілкуватися з добровольцями, які підходили, щоб записатися у Гвардію наступу, та з представниками рекрутингового центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь