A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося свято весни у ДНЗ "Казка" с.Красівка.

Відбулося свято весни у ДНЗ "Казка" с.Красівка.

У Красівку сьогодні прилетіли метелики і забуяли різнобарв’ям весняні квіти. Мама… Наймиліше слово на землі. У мами ніжні ласкаві руки, добре і чутливе серце. Матусина любов, мов сонечко, зігріває нас усе життя. І невипадково свято жінок відзначають на весні, коли пробуджуються природа від зимого сну. Весна схожа не тільки на маму, а й на бабусю .Скільки в сонечка промінців, стільки ж у бабусі тепла і ласки. Разом з приходом весни завітало до садочка чудове свято мам,бабусь ісестричок. Свято у дитячому садку-це завжди казка,сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами,в якій діти стають маленькими творцями добра і краси. Справжня казка відбулась у дошкільному навчальному закладі «Казка»села Красівка Вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях,декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом.На святі звучали пісні про маму,бабусю,компліменти від маленьких джентльменів,слова вдячності,любові,які розчулювали до сліз. Наприкінці свята всі матусі,бабусі,сестрички отримали Янголяток виготовлених руками діток і вихователів. Одне із таких Янголят було подароване голові Семенівської ОТГ Семенюк Н.В маленькою  Софійкою, яка приїхала разом з мамою з Луганської області.Це було дуже мило, ніжно і емоційно. Свято пройшло у доброзичливій атмосфері,а результатом стали незабутні дитячі враження та посмішки батьків.

16:51 14.03.2018

Вітаємо ,наших ювілярок!

Вітаємо ,наших ювілярок!

Життєвий шлях ювілярок Кулачок Людмили Данилівни(03.03.1928) с.В.Низгірці та Золотухін Леоніди Теофанівни(04.03.1928) с.Хажин довжиною в 90 років був не з легких, не вистелений квітами. Народились і виросли вони в селі, де й прожили майже все своє життя. У кожної своя доля , але подекуди дуже схожа.Дитинство пролетіло птахом, як один день. А молодість обпалила війна, голод, післявоєнна розруха. Вони охоче розповіли про свій життєвий шлях, поділилася спогадами про свої щедро насичені подіями роки, розкрили секрети довголіття. Все життя їхнє життя було в праці . Винагородою за їх багаторічну працю стала повага односельців. Бажаємо іменинницям жити довго і щасливо, щоб в такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей

11:56 05.03.2018

04.03.2018 року у селі Хажин відбулися збори громадської спілки рибалок

04.03.2018 року у селі Хажин відбулися збори громадської спілки рибалок

 04.03.2018 вже у селі Хажин відбулися збори громадської спілки рибалок на яких була присутння сільський голова Семенівської сільської ради Семенюк Н.В.. Прийняв участь у зібранні також Рибак Віктор Анатолійович голова ГО Бердичівського товариства мисливців та рибалок (УТМР). На порядку денному стояли такі питання як:передача в оренду водного об’єкту села ГО «Рибальське товариство Хажинське» , про збір добровільних членських внесків на зариблення ставка, про правила рибальства, про заборону вилову риби в нерестовий період. Спілка рибалок проводить свою роботу вже сьомий рік постіль. Основне питання членів спілки це зарибити ставок, недопустити вилов риби забороненими бракон'єрськими засобами лову. Члени спілки проводять чергування цілодобово згідно складеного графіка. Протягом цих років запущено до двох тонн малька різних видів риби. Також постійно членами спілки проводиться робота по благоустрою території ставка та його санітарному очищенню

11:52 05.03.2018

03.03.2018 в клубі села Семенівка відбулись консультації з жителями щодо передачі в оренду одного з водних об’єктів села ГО «Клуб Семенівських рибалок».

03.03.2018 в клубі села Семенівка відбулись консультації з жителями щодо передачі в оренду одного з водних об’єктів села ГО «Клуб Семенівських рибалок».

03.03.2018 в клубі села Семенівка відбулись консультації з жителями щодо передачі в оренду одного з водних об’єктів села ГО «Клуб Семенівських рибалок». Прийняв участь у зібранні заступник начальника Бердичівського міжрайонного управління водного господарства Зінкевич Роман Вікторович який ознайомив присутніх у залі із змінами, що відбулись у водному законодавстві, проінформував щодо необхідності дотримання вимог чинного законодавства при укладенні договорів оренди водних об'єктів, зокрема, про зазначення та виконання усіх істотних умов договору оренди та його невід'ємних частин, погодження з територіальним органом Держводагентства, також роз'яснив порядок прийняття органами місцевого самоврядування у комунальну власність безхазяйних гідротехнічних споруд.

11:48 05.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь