A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ відбувся 12 квітня на базі Красівської школи. Переможцем стала команда Великонизгірецької школи, 2 місце посіла команда Красівської школи, 3 - Іванковецької школи. Усі команди - учасниці отримали піцу, переможці нагороджені дипломами. Дякуємо за активну участь головного інспектора Бердичівського міськрайонного відділу Державної служби надзвичайних ситуацій, підполковника Пилипчука В.О.

11:26 16.04.2018

Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації

Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації

Командна робота колективу громади та електронні засоби комунікації сьогодні відіграють надважливе значення у формуванні робочої атмосфери та чіткої системи циркуляції інформації у колективі. Секретарі рад ОТГ, виконкомів, діловоди, спеціалісти загальних відділів та помічники керівників сьогодні займались на тренінгу "Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації" організованого Житомирським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон. Дмитро Клименко та Inna Sugonyak працювали із фахівцями Житомирських ОТГ для напрацювання практичних порад у користування програмами, системами, які допомагають налагодити роботу з документами та колективом.

09:07 02.04.2018

Сьогодні 29.03.18 року в Хажинській ЗОШ відбувся чудовий захід "Тато,Мама,я - спортивна сім‘я"

Сьогодні 29.03.18 року в Хажинській ЗОШ відбувся чудовий захід "Тато,Мама,я - спортивна сім‘я"

Дуже гарний захід відбувся сьогодні в Хажинській ЗОШ "Тато,Мама,я  - спортивна сім‘я".На цьому заході діти разом із своїми батьками приймали участь в різноманітних конкурсах та виконували різні,цікаві завдання.Весела, гарна атмосфера піднімала настрій усім хто завітав на цей захід.Наша громада довела,що у нас багато спортивних сімей.

16:04 29.03.2018

Оновлення та ремонт обідньої зали шкільної їдальні у Хажинській школі

Оновлення та ремонт обідньої зали шкільної їдальні у Хажинській школі

Створення комфортних умов для навчання і виховання дітей у Хажинській школі стало невід’ємною частиною усіх заходів Семенівської сільської ради. І не виняток – оновлення та ремонт обідньої зали шкільної їдальні. Рішенням сесії Семенівської сільської ради було виділено кошти на придбання будівельних матеріалів для ремонту зали. Але велику допомогу було надано місцевими підприємцями, фермерами, батьками учнів для проведення ремонтних робіт. Дякуємо за надану матеріальну допомогу Осиповичу В.М., Пушкаруку Д.О., Лісовому М.М., Семенюк Н.В., Панасюку С.П., Івасюку Ю.Б., Яворському Л.М. Благодійну допомогу надали: Ткачук І.В.- дідусь учениці 1 класу Ткачук Вікторії, сім’ї наших учнів- Аніщенко Олексій і Світлана, Білоус Марина. Майстри Олексій, Світлана і Марина проявили не тільки високу професійну майстерність під час ремонтних робіт, а й велику любов і душевність. Інтер’єр такої оновленої обідньої зали тепер гарно доповнять нові обідні столи і лави, придбані за сприяння депутата Житомирської обласної ради Чернявського Павла Петровича. Щиро дякуємо всім небайдужим людям за втілення дитячих мрій у життя!

15:54 29.03.2018

Проект “Семенівська ОТГ туристична” поданий на конкурс грантів Житомирської облдержадміністрації.

Проект “Семенівська ОТГ туристична” поданий на конкурс грантів Житомирської облдержадміністрації.

Один з ініціаторів проекту, очільник Бердичівської міськрайонної громадської організації “Добра справа” Юрій Балюк розповів, що в громаді є що показати, розказати і чим зацікавити гостей, передає “Житомирська хвиля”. 

15:02 29.03.2018

Що таке декларація між лікарем і пацієнтом – пояснення МОЗ

Що таке декларація між лікарем і пацієнтом – пояснення МОЗ

Що таке декларація між лікарем і пацієнтом – пояснення МОЗ  «Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. Так, підписуючи декларацію з конкретним лікарем, ви повідомляєте державу (НСЗУ), що оплата за ваше обслуговування має находити у цей медзаклад», — йдеться в повідомленні.

14:50 29.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь