A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Семенівській ОТГ провели чергове засідання виконавчого комітету

В Семенівській ОТГ провели чергове засідання виконавчого комітету

18.01.2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Семенівської сільської ради Під час засідання виконавчого комітету Семенівської сільської ради члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. Відповідно до плану роботи виконавчого комітету сільської ради на перший квартал 2018 року, члени виконкому обговорили підсумки виконання бюджету громади за 2017 рік та ряд інших питань.

17:33 19.01.2018

“Децентралізація – це готовність людей брати не тільки владу, а й відповідальність. А також думати і вчитись”

“Децентралізація – це готовність людей брати не тільки владу, а й відповідальність. А також думати і вчитись”

Нещодавно голова Семенівської об’єднаної територіальної громади Наталія Семенюк в складі делегації побувала в Польщі, де ознайомлювались з реформою децентралізації.

22:25 17.01.2018

В Семенівській ОТГ провели тренінг з комунікацій

В Семенівській ОТГ провели тренінг з комунікацій

2018 року в селі Іванківці Семенівської об'єднаної територіальної громади відбувся захід за участю консультанта з комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Дмитра Клименка. Нормальне і повноцінне існування в рамках соціуму вимагає від людини обміну інформацією з іншими людьми, взаємодії з ними, виконання певних функцій в обмін на соціальні блага. Учасникам тренінгу сподобалось навчатись ефективним способам спілкування Під час консультації усі учасники приймали активну участь в обговоренні змодельованих проблем. Ми дізнались про методи та важливість співпраці громади із ЗМІ.  Чому «джинса» це погано і кому вона потрібна.  Як відрізнити замовний матеріал від чесної журналістської праці.. Наприкінці заходу дійшли до спільного висновку, що важливо вміти спілкуватись, грамотно доносити свої думки, щоб тебе могли з легкістю зрозуміти. Щиро вдячні Житомирському Центру розвитку місцевого самоврядування за співпрацю.

22:19 17.01.2018

Прийняття сільського бюджету на 2018 рік

Прийняття сільського бюджету на 2018 рік

22 грудня  в  адміністративному приміщенні села Великі Низгірці заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баценюк Олена Сергіївна презентувала проект сільського бюджету на 2018 рік.

15:32 26.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь