A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Семенівській ОТГ в дитячому садочку с.Хажин відбувся випускний бал

В Семенівській ОТГ в дитячому садочку с.Хажин відбувся випускний бал

11.05.2018 у Хажинському дошкільному навчальному закладі  « Калинонька» Семенівської сільської ради відбулося незабутнє свято – перший випускний бал. Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Двадцять дошкільників з своїми мріями і уподобаннями, які вміють співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій.Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у випускників на все життя!

18:56 13.05.2018

В Семенівській ОТГ відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

В Семенівській ОТГ відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Честь і хвала усім захисникам держави!!! .Відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Забути подвиги наших ветеранів просто неможливо. На жаль, з року в рік учасників у Другій світовій війні залишається все менше, і ми повинні з великою повагою дякувати їм за мирне небо над головою і говорити щирі привітання з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939- 1945 років.Особливим цей день був у Семенівській ОТГ.До нас завітали гості :Соломонова Валентина Іванівна уродженка Башкирської АССР Мелеузівського р-н с.Троїцького звідти пішов на війну її рідний дядько Руднев Микола Тихонович 1924 р.н .Мама загиблого до останнього дня вірила,що її син повернеться живим .Загинув у селі Семенівка 01.01.1944 року .Відвідали місце загибелі Мамедова Кулчу 1925 р.н його рідні племінники уродженці Азербайджану брати Мамедови .Шкода,що не встигли на урочисту частину ,але виконали останню волю свого батька відвідати могилу брата у селі Семенівка до якої він не зміг доїхати у минулому році. Нажаль помер у дорозі.

17:27 10.05.2018

В Семенівській ОТГ з навчальним візитом побувала делегація із Ружинського району.

В Семенівській ОТГ з навчальним візитом побувала делегація із Ружинського району.

За сприяння Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування делегація із Ружинського району побувала з навчальним візитом у Семенівській ОТГ.Сільські голови громад району та представники районної ради та адміністрації відвідали низку закладів громади та поспілкувалися із командою ОТГ.

09:46 08.05.2018

04.05.2018 відбувся Семінар в Іванковецькій ЗОШ I-III ступенів Семенівської сільської ради.

04.05.2018 відбувся Семінар в Іванковецькій ЗОШ I-III ступенів Семенівської сільської ради.

04.05.2018 Семінар у Іванковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Семенівської сільської ради .Виставка робіт вчителів і учнів.Вальс,веснянки.Обмін досвідом.Чудовий час,  який залишиться в пам яті.Дякуємо, школо, за чудове свято! Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму й удачі. Нехай це додасть вам наснаги і впевненості у власних силах.

09:30 05.05.2018

Звіт  «Про виконання Семенівського сільського бюджету за 1 квартал 2018 року»

Звіт «Про виконання Семенівського сільського бюджету за 1 квартал 2018 року»

За 1 квартал 2018  року  до  сільського бюджету об’єднаної територіальної громади   зараховано надходжень в сумі 7814,5 тис. гривень., з них трансфертів з державного бюджету надійшло в сумі 3572,4 тис.грн.. До загального фонду надійшло коштів з міжбюджетними трансфертами в сумі 7762,6 тис.грн., або 119,8% виконання до планових надходжень на звітний період, до спеціального фонду надходження склали  51,9 тис.грн., або 51,3% до планових надходжень на звітний період.

16:16 03.05.2018

В Семенівській ОТГ відбулася зустріч з представниками Харківської та Тернопільської областей.

В Семенівській ОТГ відбулася зустріч з представниками Харківської та Тернопільської областей.

25.04.2018 року практику впровадження реформи децентралізації до Семенівської ОТГ  приїхали переймати сільські голови не обєднаних громад із Харківської та Тернопільської областей.Зустріч видалася дуже позитивною і щирою.

10:08 26.04.2018

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід. З  метою заходу було інформування молоді щодо вибору гідної професії, актуальної на ринку праці. Адже вибір професії – це друге народження людини. Правильно вибрати майбутню професію – значить вірно обрати свій життєвий шлях та бути успішним і щасливим.  Обґрунтований вибір професії передбачає врахування інтересів, нахилів і здібностей. Тому було проведено тестування за методиками Д. Голланда та Е. Клімова для визначення схильностей учнів до тієї чи іншої професійної спрямованості. Спеціалісти Бердичівського міського центру зайнятості Кулинич Ю.І. та Осаволюк Н.М. надали інформацію про навчальні заклади міста та району, ознайомили учнів про професії, яких потребує наш регіон, а також зі світом професій майбутнього.

09:54 26.04.2018

На тереторії Семенівської сільської ради відбувся прийом фахівцями Бердичівського міського центру зайнятості

На тереторії Семенівської сільської ради відбувся прийом фахівцями Бердичівського міського центру зайнятості

25 квітня відбувся виїзний прийом у Семенівській сільській раді З метою реалізації повноважень у сфері соціального захисту населення, у тому числі від безробіття на території Семенівської сільської ради фахівці Бердичівського міського центру зайнятості щомісяця проводять виїзні прийоми та надають інформаційні консультації сільським жителям, таким, що шукають роботу та роботодавцям, безпосередньо за місцем проживання чи здійснення підприємницької діяльності. Громадянам, котрі шукають роботу пропонуються варіанти працевлаштування, професійного навчання, участі у громадських чи тимчасових роботах, а при взаємодії з роботодавцями проводиться спільний пошук шляхів розвитку подальшої співпраці.

09:51 26.04.2018

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді 21.04.2018. Цього дня навіть погода сприяла проведенню прибирання Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль. Протягом дня працівники старостинських округів, бухгалтерії ,відділу освіти,медицини, будинків культури, бібліотек, дитячих садків, шкіл провели грандіозний обсяг робіт.Стомлені,але з надією,що наша земля стане чистішою . Всі ми повинні розуміти, що обличчя місць, де ми живемо, залежить тільки від нас самих, від нашої поваги до самих себе і до свого рідного краю . Ціную вас всіх, бажаю добра і миру, здоров'я і благополуччя, віри у власні сили і успіхів у всіх починаннях

09:47 24.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь