A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Оголошення

Учні Семенівської ОТГ відвідали тренінг на тему:«Шкільне самоврядування: теорія та практика».

Дуже пізнавальною,цікавою та позитивною видалася поїздка до міста Житомир на семінар :«Шкільне самоврядування: теорія та практика». Учні ЗОШ Семенівської ОТГ приймали активну участь у обговоренні шкільного життя,вони ділилися своїми ідеями,навичками,мріями.Також познайомилися з членами Пласту,з їхніми законами.У рамках семінару також відбувся візит до Житомирського міського колегіуму, де діти розповіли своїм одноліткам із Семенівської громади про систему учнівського самоврядування.

16:14 20.09.2018

Представники Семенівської сільської ради приймали участь у тренінгу з Ґендерно-орієнтованого бюджетування(ҐОБ), організований Департаментом фінансів Житомирської ОДА .

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Баценюк Олена Сергіївна прийняла участь у 2-х дводенних тренінгах з Ґендерно-орієнтованого бюджетування(ҐОБ), організований Департаментом фінансів Житомирської ОДА за участі представників та представниць фінансових органів Житомирської області.

16:27 18.09.2018

Молодь гуртується і активізується

Недаремно відбулася участь нашої талановитої та активної молоді влітку на Молодіжному Форумі, який проходив з ініціативи Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування у Городницькій ОТГ.

14:43 18.09.2018

Затверджено технічні документації по визначенню нормативної грошової оцінки

Семенівською сільською радою на черговій сімнадцятій сесії 7 скликання 28 серпня 2018 року затверджено технічні документації по визначенню нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Іванківці, с. Семенівка, с. Великі Низгірці та с. Нова Олександрівка. Дані рішення вступають в дію з 01 січня 2020 року.

11:11 07.09.2018

НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ ТА ПЛАТЕЖІВ

         Семенівська сільська рада та Бердичівське управління ДКСУ Житомирської області нагадують, що у зв’язку із запровадженням у 2018 році централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів в Державній казначейській службі, та згідно Наказу Державної казначейської служби України від 15.03.2018  № 83 «Про ведення в промислову експлуатацію системи централізації доходів державного та місцевих бюджетів Державної казначейської служби України», з 02.07.2018 рокувідкрито нові рахунки за надходженнями.

16:05 06.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь